|
Формула 1 - сезон 2013
Adenosine |
|

Паж

Група: Potter's Army
Съобщения: 74
Потребител # 3735
Дата на регистрация: 21-February 13

|
QUOTE (Darth Sparhawk @ 24 Feb 2013, 14:38) | QUOTE (dandio @ 24 Feb 2013, 15:30) | Кими е готин, но аз съм за Алонсо в момента. В началото симпатизирах на Фетел, но леко ме разочарова в последни му сезон държснието му извън пистата...
Иначе Мика Хакинен ми е най-любимия |
Защо? Според мен Себ е готин извън пистата. Не съм го чул да одумва колегите си. Докато Алонсо непрекъснато плюеше по колата на "Ферари", което не му прави чест. Болидът му беше по-постоянен от този на "Лотус", а Кими не каза лоша дума за него. Хамилтън вече е истински дразнещ извън пистата - особено с туитър сагата.
|
Фетел не е имал причина да одумва колегите си. Алонсо има сериозни причини да го прави, все пак с теб обсъждахме колко бяха назад Ферари и т.н. И въпреки това Алонсо се нуждаеше само от 4 точки, за да спечели. Сега за Фетел. Не му харесвате поведението на пистата? И аз не го харесвам, като дете е. По-важното, е че Фетел е бил учен от Шумахер. И двамата имат едно качество - да нарушават правила. Качество заради, което никога няма да уважавам, който и да е от двамата. Пример - http://www.youtube.com/watch?v=0pPQJlyiVVA Гледайте го докрая, на английски е. Точно преди Шуми да си отиде от Ф1 му лепнаха бая солена глоба за превишаване на скороста в питлейн. За Кими... какво да кажа. Него просто не го харесвам. http://www.youtube.com/watch?v=8hLir9hQR2k  На този етап ме е срам да кажа, че БЯХ фен на Хамилтън. Да, до такава степен ме разочарова, точно с туитър сагата.
--------------------
|
|
|
Darth Sparhawk |
|

The Prime

Група: Sith
Съобщения: 55185
Потребител # 2
Дата на регистрация: 10-October 06

|
Adenosine, интересно ми е, че не харесваш Михаел Шумахер и Себастиян Фетел, задето са нарушавали правилата, но си фен на Фернандо Алонсо, който караше с краден автомобил през 2007-ма година и ЗНАЕШЕ, че кара с такъв, но се размина с наказание защото наклепа отбора си пред Макс Моузли. Нито едно от нещата, които Фетел е правил не може да се мери с такова нахалство. Що се отнася до Шуми, той има три големи прегрешения в кариерата си от 300 старта - Аделаида '94, Херес '97 и Монако 2006-та. Никой обаче не си спомня как Култард на практика пречупи кампанията му за титлата през Спа '98-ма. Правил е магарии, но и на него са му правили. А за нахалството - кое точно ви кара да мислите, че Фетел е надменен? Доколкото съм забелязал, той винаги споменава, че печели заедно с механиците и инженерите на отбора си, докато други пилоти се изкарват все едно това става въпреки отбора им.
--------------------
 www.citadelata.com - Българският сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|