|
WWE
ELDEST |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Potter's Army
Съобщения: 1578
Потребител # 138
Дата на регистрация: 28-January 07

|
Преди 9 години бях от големите фенове. По онова време се състезаваха легенди като Хълк Хоган, Скалата, Ледения. Емоцията беше по-голяма. Феновете пощуряваха, когато видят на ринга тези кечисти. Сега не е така. Много по-изкуствено от преди е, макар че кечът винаги е бил забавление. Разбира се, има и случаи на тежки наранявания по време на мач, контузии и др. То за това е спорт. Грешно правим, мислейки, че кечистите не се нараняват. Напротив. Случаите с контузии са много чести и се стига до операции. Хълк Хоган, който е най-великия кечист на всички времена и е все още жив за разлика от други негови колеги, които през времето са почивали от най-различни болести, казва, че в кеча печели лесни пари, но има изкуствена капачка, счупен нос и някакъв изкуствен далаг или нещо подобно. И всичко това поради простата причина, че Хоган е в този спорт от близо 30 години и от време на време продължава да се състезава. И ето че тялото си казва думата. Хълк казва: "Кечът ми е в кръвта, но семейството ми е в сърцето". Наскоро приключи активната си спортна кариера и започна да води най-различни реалитита и създаде собствена марка енергийни напитки. Мои познати от САЩ са ходили да гледат WWE и споделиха, че всичко е направено за забавление на хората. Малко са тези, които вярват, че кечистите наистина се бият. Това е глупаво и няма кой да го позволи. Но кеча крие истински рискове за здравето на състезателите и точно за това е спорт.
--------------------

|
|
|
Shady |
|
Скуайър

Група: Citadel
Съобщения: 239
Потребител # 160
Дата на регистрация: 13-February 07

|
Хах,чак сега я видях тая тема.Аз съм фен и вече доста години си тегля шоутата от тракерите.Напълно ми е ясно,че не се бият наистина и може да се каже,че зная доста от кеч термините,както и задкулисни неща.Следя и някои други по-малки и неизвестни федерацийки,предимно Ring of Honor,където кеча(а не забавата) е на най-високо ниво.Преди 2 месеца WWE бяха на турне в Европа и ходих да ги гледам в Белград.От публиката,почти не се личи,че не се удрят и тръпката е неописуема,уникално забавно е на живо,едно от най-хубавите ми преживявания.Догодина пак
|
|
|
ivan4oto |
|

Рицар

Група: Moon's Children
Съобщения: 816
Потребител # 1445
Дата на регистрация: 16-October 08

|
QUOTE (Darth Fury @ 31 May 2010, 16:01) | QUOTE (ivan4oto @ 30 May 2010, 21:34) | Badr Hari... Badr Hari... is a bad booooy ! Заради него в момента се занимавам с тайландски бокс. Изключително добър боец, но има малки недостатъци, които се оказват решителни в някой мачове. На един мач (2008) направо разби Реми Боняски и точно накрая когато го прати в нок даун почна да го удря на земята и го дисквалифицираха, ако не се лъжа беше така. Ако следиш сигурно си забелязал, че вчера Бадр отново го дисвалифицираха от Хесди Гергес. Бадр Хари се изложи по същия начин както с Боняски... Изрита го в лицето. |
radvam se 4e ima i drygi fanove na Badr Hari tva mi e liobimiqt boec  dam 2008 be6e spe4elil no re6i da st1p4e Remy i go DQ  i v4era pak DQ 6toto ritna Hesdy dokato be6e na zemqta  tak1v e pi4a izrod mnogo gi bie ! ima 10 zagybi 4-5 sa ot DQ  vkarai k1m Muay Thai-q Judo i Wing Chun ili ne6to ot sorta s16to taka ne6to s nojove i or1jiq 6te ti e ot polza i 6te stane6 izrod kato mene |
Вече съм вкарал... Тай Чи. Оръжие - метален камшик. Много хора го мисляд за средство за релаксиране но е далеч повече от това. Просто трябва да повярваш в изкуството за да го владееш.
--------------------
We're the Borg. Resistance is futile. You will be assimilated
|
|
|
SquirrelFlight |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Moon's Children
Съобщения: 2165
Потребител # 2146
Дата на регистрация: 10-November 09

|
омг Хорърчо, казвала ли съм ти колко много те обичам? е ако не съм, ЛЕЛЕ МНОГО ТЕ ОБИЧАМ <3333 днес гледах RAW и умрях от смях. Най-култовия епизод ЕВЪР! Имаше само няколко неща които ме издразниха: Сина,който пускаше евтини шегички (глупавото е,че Джони претендираше,че ,,се е върнал’’ при положение,че никъде не е ходил и си стоя в шоутата през цялото време). И шегичките с Вики - направо ми дожаля за нея. Хубавото е,че публиката направи този сегмент доста добър. ХДДД По-епичен епизод от този не бях гледала-типично в коледния дух ^^ ПС.: РАзочарована съм от победата на Мелина, въпреки че напълно я заслужаваше. ИЙВ ТОРЕС ФОРЕВЪРРР! ПС 2: Сина забрави да пусне replay-а на fast forward. ПС 3: Рейна на Миз е по-безполезен от последния на Шеймъс. ПС 4: Някой да даде personality на Долф Зиглър. (и на Морисън, и на Морисън!!!) ПС 4: То се знаеше, че Зиглър ще бъде скуошнат от СуперСина, но все пак беше адски сладко това което направи за Вики ^^ The Miz: I am The Miz...... and I am.... Commentator(не съм сигурна кой беше): Stupid The Miz: AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....*продължава да квичи колкото му глас държи* това като го чух, умрях о.о
--------------------
'No mercy.'
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|