|
Софтуер
RRSunknown |
|
Барон
Група: Citadel
Съобщения: 4919
Потребител # 1141
Дата на регистрация: 23-April 08
|
Човек не ме кръщавай с цени ,нали това работя толкова е колкото е купил баща ти , даже и на нормални цени за клиенти, ние продаваме също за толкова. Нека да сметнем: 500 Гб= 135 лева , това прави 27 стотинки на гигабайт едно ДВД принко тук го даваме за 50 стотинки, побира 4.5 гигабайта, кажи го 4 гигабайта. знаи за 25 стотинки събираш 2 ГБ какво излиза - че ДВД тата като начин за запазване на информация е два пъти по евтина от метода с харда но пак ти казвам- харда е несигурен , винаги може да стане нещо- вирус, токов удар , и тогава всичко отива на кино.
|
|
|
Lews Therin |
|
Tamyrlin
Група: Asha'man
Съобщения: 532
Потребител # 1
Дата на регистрация: 29-August 06
|
Мдам, JAR колкото и евтини да изглеждат, купуват от MOST. А иначе, склонен съм да се съглася с RRS, който както обикновено е прав , но все пак си мисля, че дори и да не е по-добро/сигурно/евтино да си пазиш нещата на external hard, е доста по-удобно от записването на хиляди DVD-та. П.С. Ама вие май не говорихте за external, а за обикновен хард?
--------------------
Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure.
|
|
|
RRSunknown |
|
Барон
Група: Citadel
Съобщения: 4919
Потребител # 1141
Дата на регистрация: 23-April 08
|
чак пък хиляди 250 гигабайта хард външен събира 55 ДВД-та а струва 200 лева 55 ДВД-та струват горе долу 50 лева. 4 пъти по -добра цена . А за мъкнене- има си флашки за тая цел, не мога да се съглася че средния човек по цел ден записва по 200 Гигабайта че да му трябва външен хард. П.С. Да за обикновен хард говорихме - външните са много по скъпи.
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|