|
Софтуер
RRSunknown |
|
Барон
Група: Citadel
Съобщения: 4919
Потребител # 1141
Дата на регистрация: 23-April 08
|
QUOTE (Sylvanas @ 10 Jul 2008, 18:59) | QUOTE (RRSunknown @ 10 Jul 2008, 16:03) | Avira Anti Vir- безплатна, малка, постоянно се ъпдейтва , не товари паметта на уиндолса , има си филтър и не ти нарочва краковете за вируси както NOD32. Перфектната програмка- откакто съм с нея- почти от година нито един вирус, червей или троянец не ми е влизал ( освен един единствен вирус който инсталнах сам без да искам). препоръчвам ти я като специалист пък ти си решаваш. |
Имам я. В момента доколкото се вижда, са ми включени Kaspersky Anti-Haker, Spyware Terminator, и Avira... |
това че имаш 5 програми не ти гарантира сигурност- точно обратното- пречат си взаимно - особено касперския може да те изненада много неприятно ако си с пиратска версия.
|
|
|
d@$tmo |
|
Рицар
Група: Potter's Army
Съобщения: 1365
Потребител # 280
Дата на регистрация: 5-April 07
|
В AVG 8 е истината. И което е по-важно... AVG Free версията е по-добра от платената, от мене да го знаете.
--------------------
My works: - Последен отпор - печатни грешки основно, нищо толкова фрапиращо. - "Рогчо" v0.1b - има нужда от поправка на печатни грешки, стилистична редакция и добавяне на още описания (за обем и образност едновременно). - "Да предизвикаш боговете..." - има нужда от поправка на печатни и стилистични грешки. Обогатяване на описанията. Промяна на края... да има малко идея, все пак, прекалено е плосък. - "Абитуриентът" - последна промяна - 22.10.2011г.
|
|
|
d@$tmo |
|
Рицар
Група: Potter's Army
Съобщения: 1365
Потребител # 280
Дата на регистрация: 5-April 07
|
Долових саркастичната нотка... аз обаче съм напълно сериозен като го казвам. И двете съм ги пробвал, като платената я имам оригинална, не даунлоудвана... е, фрийто си е фрий... нарочно им направих тест на двете!!!
--------------------
My works: - Последен отпор - печатни грешки основно, нищо толкова фрапиращо. - "Рогчо" v0.1b - има нужда от поправка на печатни грешки, стилистична редакция и добавяне на още описания (за обем и образност едновременно). - "Да предизвикаш боговете..." - има нужда от поправка на печатни и стилистични грешки. Обогатяване на описанията. Промяна на края... да има малко идея, все пак, прекалено е плосък. - "Абитуриентът" - последна промяна - 22.10.2011г.
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|