|
Очаквани игри, игри които ОЩЕ не са ИЗЛЕЗЛИ
Destroyer89 |
|
Рицар
Група: Devil Hunters
Съобщения: 1000
Потребител # 2609
Дата на регистрация: 11-October 10
|
To за последното е важно, колко war points или там, както се наричаха си натрупала. Ако са 5000 рийпъра не ги избива. Относно това ми беше странно, как всички се биеха на Земята и изведнъж накрая ми изкачат от кораба след като се разбиха и то бягайки по средата на битка с рийпърите, което пък от свяо страна е глупаво решение Решенията от 1 и 2 влияят на 3ката във всеки един аспект, но не и краят. И то да ти кажа, не виждам и как биха могли. Каквото и да направиш, в края на краищата трябва да се окажеш вътре в Цитаделата и да дезиактивираш рийпърите. Не виждам, как каквото и да е би повлияло на това. Може и да греша де... Иначе относно това, на мен проблема ми беше, че на практика нямаше никакво значение, кой финал ще избереш - каквото и да избереш е напълно все тая. Само дето е по-готино да гледаш как Шепърд се гръмва(което така и не можах да разбера защо всъщност го направи) Да подчертая, че не споря. Просто изказвам мнение.
--------------------
|
|
|
The God of tears |
|
Херцог
Група: Moon's Children
Съобщения: 9701
Потребител # 1510
Дата на регистрация: 20-November 08
|
QUOTE (belvito_86 @ 19 Jan 2014, 12:40) | Чакани игри:
1.Elder Scrool Online 2.Thief 3.Diablo 3:Reaper of Souls 4.Watch Dogs 5.The order 1886 6.Gommand and Conquer:Generals 2 7.The Witcher 3
Излезнали,на които искам да играя,но не съм имал възможност все още:
1.Assassin creed 4:Black Flag 2.Batllefield 4 3.Gran Turismo 6
Излезнали по-отдавна,които съм пропуснал да изиграя:
1.Dead Space 3 2.Dishonered 3.Dragon age:Origins 4.Dragon age 2 5.Fallout 3 6.The Witcher 2 7.Guild Wars 2 8.The Last of Us 9.Beyond Two Souls 10.Alan Wake |
Добър списък чакани игри, belvito. Dragon Age двете части гледай да ги изиграеш, когато имаш възможност с всичките им DLC-та - заслужават си определено. Аз също трябва да си ги преиграя, защото края на годината, доколкото помня, излиза "Инквизицията" (третата част). The order 1886 изглежда интригуващо, със сигурност ще й хвърля едно око. Thief не съм фен на старите части (играл съм ги, но не ме заинтригуваха), но тази изглежда доста добре. Diablo 3:Reaper of Souls - да, това ще е добро. The Witcher 3 и аз си го чакам - страшни игри са. Batllefield 4 не е нищо особено (като оставим настрана графиката, която е страхотна) като история, но пък за сметка на това Assassin creed: Black Flag е доста добра. Dead Space 3 е хубава - една идея по-слаба от двойката, но все пак по-добра от повечето в жанра. Проклетите регенератори обаче ме изваждаха от нерви Пък Alan Wake има много хубава атмосфера и като цяло прилична игра.
--------------------
|
|
|
belvito_86 |
|
Барон
Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12
|
QUOTE (The God of tears @ 19 Jan 2014, 14:10) | QUOTE (belvito_86 @ 19 Jan 2014, 12:40) | Чакани игри:
1.Elder Scrool Online 2.Thief 3.Diablo 3:Reaper of Souls 4.Watch Dogs 5.The order 1886 6.Gommand and Conquer:Generals 2 7.The Witcher 3
Излезнали,на които искам да играя,но не съм имал възможност все още:
1.Assassin creed 4:Black Flag 2.Batllefield 4 3.Gran Turismo 6
Излезнали по-отдавна,които съм пропуснал да изиграя:
1.Dead Space 3 2.Dishonered 3.Dragon age:Origins 4.Dragon age 2 5.Fallout 3 6.The Witcher 2 7.Guild Wars 2 8.The Last of Us 9.Beyond Two Souls 10.Alan Wake |
Добър списък чакани игри, belvito. Dragon Age двете части гледай да ги изиграеш, когато имаш възможност с всичките им DLC-та - заслужават си определено. Аз също трябва да си ги преиграя, защото края на годината, доколкото помня, излиза "Инквизицията" (третата част). The order 1886 изглежда интригуващо, със сигурност ще й хвърля едно око. Thief не съм фен на старите части (играл съм ги, но не ме заинтригуваха), но тази изглежда доста добре. Diablo 3:Reaper of Souls - да, това ще е добро. The Witcher 3 и аз си го чакам - страшни игри са. Batllefield 4 не е нищо особено (като оставим настрана графиката, която е страхотна) като история, но пък за сметка на това Assassin creed: Black Flag е доста добра. Dead Space 3 е хубава - една идея по-слаба от двойката, но все пак по-добра от повечето в жанра. Проклетите регенератори обаче ме изваждаха от нерви Пък Alan Wake има много хубава атмосфера и като цяло прилична игра. |
Ще ги изиграя Dragon Age няма начин А иначе Order 1886 ми се струва страхотна много съм зарибил по нея нещо Колкото до Batllefield,преди ня най фен на нея,а си обичах доброто,старо Call of duty, ам след Battlefield 3 малко мис е наклониха везните но ако я играя ще я играя заради мултиплейър режима,който е страхотен,иначе кампаниите........ А Асасините - но комент
--------------------
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|