|
Любимо същество, от силите на злото
Sham Sinan |
|
Паж

Група: Citadel
Съобщения: 10
Потребител # 865
Дата на регистрация: 28-December 07

|
Брат ми е баннат?
|
|
|
Sham Sinan |
|
Паж

Потребител # 865

|
Отказвам да пиша тогава в този форум.Мислех,че тук ще се намерят готини фенове,но няма никаква свобода.не може да съдите така.щом изгонихте човек заради нещо подобно...нямам думи.Значи това е война.
|
|
|
Sham Sinan |
|
Паж

Потребител # 865

|
Така.Знам,че не бихте.но момчето се подигра с филма.героят на хари Потър няма общо с актьора.Филмът е боза.за мен книгите нямат общо с филма и филмите ме дразнят.И аз съм чел книгите,но филмите са за подигравка.Аснимката си е чиста вярност.по-скоро актьорите се гаврят,а не участници.
|
|
|
DARTH_SIDIOUS |
|

Dark Lord of the Sith

Група: Sith
Съобщения: 21454
Потребител # 6
Дата на регистрация: 10-October 06

|
Виж ти, и кой си ти, че да казваш какво правят актьорите. Хари Потър е шедьовър, феновете му го свидетелстват, а вие идвате тук и слагате такова нещо. След като много добре виждате колко държим на Хари, на Даниел, на колегите му и т.н. Това аз бих го нарекъл нарочно.
--------------------
 ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Втори път няма да Ви дам да се върнете. Казвам Ви. Моля Ви се! Аз няма да Ви дам думата отново.(САУРОН) се втурва към лейди ГаладриелПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Щом Вие нарушавате и аз ще нарушавам правилника.САУРОН (стои пред лейди Галадриел): Вие се държите като... Вие сте никоя.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Лорд Саурон, седнете си на мястото, моля Ви се! Седнете, аз се държа по-добре от Вас, много Ви моля. Заемете мястото си, много Ви моля. Напуснете дол Гулдур!ЛЕЙДИ ГАЛАДРИЕЛ (станала права): Хайде да си ходим всички!
|
|
|
Sham Sinan |
|
Паж

Потребител # 865

|
Ание искахме да сме приятели.по-точно размяна на банери.вярно от конкурунтен форум сме,но няма нищо лошо.Но лично за мен сте много строги.казах-харесвам книгите и си имам любим герой също така.но тази изцепка във филма....
|
|
|
Darth Sparhawk |
|

The Prime

Група: Sith
Съобщения: 55185
Потребител # 2
Дата на регистрация: 10-October 06

|
Вижте, ние нямаме нищо против да поддържаме добри отношения със сайта и вашият форум. Поздравявам ви, че сте направили свой форум и ви пожелавам спорна и успешна 2008 година. Може би изглеждаме много строги, но светът, в който живеем е пошъл. Българина не е свикнал да пази ред и иска да прави мръсно на другите, това е прието за норма до степен, че всеки го прави. Ето като този постер. Хора като мен са израстнали с тези филми и много се засягат, а какво биха казали много момичета, които обичат актьора или филмите? Нека бъдем малко по-толератни, малко с повече разбиране и да не си пречим един на друг. Не искам да враждуваме и няма да враждуваме, но е може би по-добре да стоим по-надалеч един от друг, за да не си пречим и всеки да се развива успешно по своя път.
--------------------
 www.citadelata.com - Българският сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
Sham Sinan |
|
Паж

Потребител # 865

|
Защото има много фенове,разбира се.И никой не е казал,че форума е лош.Един от големите форуми е.Аз само казах,че все пак хората имат лично мнение....Според мен банн беше пресилено.Може предупреждение...да му се обясни на човека....вярно и в правилата пише за хари Потър,но не всеки чете...
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|