Група: Citadel
Съобщения: 254
Потребител # 2016
Дата на регистрация: 25-August 09
Като споменаваме за Мория искам и аз да споделя впечетленията си. От филма просто супер. с тея колони представих си колко ли е било красиво... Когато Гандалф си спомняше предупреждението на Саруман. Огън в сянката... тръпки да те побият. Когато се появи балрога пак мн силен момент. В книгата обаче Гимли си покрива очите а Леголас дори се побоява от него. Само ми е чудно защо го описаха с коса в книгата и с гигантски крила. Както и да е Мория си остава едно от най-култовите места във филми и книги изобщо.
Група: Moon's Children
Съобщения: 3010
Потребител # 2666
Дата на регистрация: 1-December 10
Един от любимите ми моменти от Задругата на пръстена е именно когато геройте се озовават в Мория. Когато Гандалф казва "Великото кралство на джуджетата" и наистина е величествено и внушително. Харесва ми също момента когато отново Гандалф чете от книгата. И разбира се последвалата битка после.
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11
QUOTE (Prince Kheldar @ 24 Jan 2007, 19:30)
Да и когато Гандалф каза "Мечовете са безполезни..."! Но това когато се измъква от пламъците е нереалният момент!! Изглвждаше абсолютно грандиозно и създаваше огормен респект и страхопочитание!!
Добре де след като мечовете са безполезни защо гандалф използваше и меч
--------------------
Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
Група: Devil Hunters
Съобщения: 1000
Потребител # 2609
Дата на регистрация: 11-October 10
Мория ми е най-любимото място във Властелинът. Кефи ме дори повече и от Минас Моргул ! А балрозите са пичове. Жалко, че са останали толкова малко в 3тата епоха. Скучно е без тях
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11
Мория е епично място, основно щото има
1.Митрил 2.Доживотен запас от прах и останки на мъртви джуджета 3.Адски много реликви и таквиз 4.Балрог(As everything epic for some reason emits fire) 5.Още реликви и съкровища 6.Армия гоблини 7.Богато на история(визирам балрога той си е жива история) 8.Изглежда яко 9.Направено е от джуджета което само по себе си дава точки 10.Epic theme
--------------------
Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
Група: Dragon Riders
Съобщения: 264
Потребител # 4008
Дата на регистрация: 29-January 14
Наистина мория е доста величествена. В четвъртата епоха джуджетата си я завземат. Дано Кристофът Толкин напише нещо за това. А като става дума за балрога представете си колко могъщ е бил Гандалф да го спре щом всички джуджета от Мория са се провалили. Умрял е докато го е направил ама все пак се е възродил.