Страници: (75) « първа ... 73 74 [75]   ( Първото ново съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Въпроси и отговори, за сайта
Arvandor
Публикувано на: 03 Nov 2016, 00:25
Quote Post

Chaos Sorcerer

Група: Citadel
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11

QUOTE (myti4kata @ 31 Oct 2016, 08:44)
Не знам дали въпросът ми е към тази категория, но не успях да намеря по-подходяща. Ако все още има някой активен във форума, бих се радвал да ми помогнат за едно анимационно.
Става въпрос за Вълшебния свят на Пол, даваха го преди повече от десетина години по Детска кабелна телевизия Евроком, много беше интересно. Сега го търся и не го намирам никъде освен във vbox, където се говори мисля на италиански, а няма БГ или англ. субтитри.
Ако някой не се сеща, разказва се за едно момче, момиче, куче и плюшена играчка. Плюшената играчка отваря портал към вълшебен свят и всички отиват там, момичето го отвлича Белсатан(лошия), а кучето може да лети с ушите си, момчето има йо-йо и играчка дървена количка, които когато плюшената играчка ги удари с чукчето си се уголемяпват и момчето ги ползва в битки.
Преровил съм кажи речи целия интернет, но ги няма никъде(50 епизода са май), и се чудя дали изобщо има надежда да го търся, че носталгията ме удря в емоциите ork1_8.GIF ork1_8.GIF ork1_8.GIF

Хм.... Не ми хрумва нищо. Съжалявам

--------------------
user posted image

Change is inevitable
The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
PMEmail Poster
Спартак
Публикувано на: 07 Nov 2016, 16:14
Quote Post

God of the Arena

Група: Citadel
Съобщения: 1476
Потребител # 3971
Дата на регистрация: 21-December 13

QUOTE (myti4kata @ 31 Oct 2016, 09:44)
Не знам дали въпросът ми е към тази категория, но не успях да намеря по-подходяща. Ако все още има някой активен във форума, бих се радвал да ми помогнат за едно анимационно.
Става въпрос за Вълшебния свят на Пол, даваха го преди повече от десетина години по Детска кабелна телевизия Евроком, много беше интересно. Сега го търся и не го намирам никъде освен във vbox, където се говори мисля на италиански, а няма БГ или англ. субтитри.
Ако някой не се сеща, разказва се за едно момче, момиче, куче и плюшена играчка. Плюшената играчка отваря портал към вълшебен свят и всички отиват там, момичето го отвлича Белсатан(лошия), а кучето може да лети с ушите си, момчето има йо-йо и играчка дървена количка, които когато плюшената играчка ги удари с чукчето си се уголемяпват и момчето ги ползва в битки.
Преровил съм кажи речи целия интернет, но ги няма никъде(50 епизода са май), и се чудя дали изобщо има надежда да го търся, че носталгията ме удря в емоциите  ork1_8.GIF  ork1_8.GIF  ork1_8.GIF

https://www.vbox7.com/playlist:736591 Тук май ги има. И тук: https://pirateproxy.vip/search/Il%20fantast...i%20Paul/0/99/0 Ама от Залива сигурно са на испански.

--------------------
user posted image
Blood makes you related. But... loyalty makes you family.
PMEmail Poster

Topic Options Страници: (75) « първа ... 73 74 [75]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Skin "The Secret of Art" © Andrea 2004 :: Site