|
Фарскейп
| Laiqalasse |
|
Скуайър

Група: Citadel
Съобщения: 133
Потребител # 1347
Дата на регистрация: 6-August 08

|
Че какво му е на Пилота бе  много симпатично същество си беше. А междудругото не знам дали сте се замисляли, но това си е съвсем стандартна фентъзи група от приключенци, да речем Д&Д стил. Заан - priest, Д'Арго - barbarian, Ерън Сун - fighter, Чиана - thief, Старк - wizard някакъв, спеицализрал в шаманизъм или нещо от сорта  Райджъл е страхливеца на групата (винаги трябва да има един такъв) а Джон... е, а него не съм се сетил какво точо е
|
|
|
| ИЗВЪНЗЕМЕН |
|

Скуайър

Съобщения: 225
Потребител # 844
Дата на регистрация: 23-December 07

|
Персонажа, който единствено може да бъде прeмахнат от цялата картинка. "Джон Крайтън" - К'ъв си ти бе, човешки недорасляк. Тя си му го казва Сикозу в един епизод - " WEAK SPECIES !!! "  ама много WEAK !!!!  Както и момента когато трябваше да отърве всички, от оня кьорав (уж) паразит, дето щяха да се избият един друг заради него, само девойката, дето се подсмихва от подписа ми изпадна в едни....  .......хммм, ИНТЕРЕСНИ усещания, тааа тогава де  си пролича колко е безмозъчен, кьорав, глух, флегматичен, ненужен - в общи линии тежест за всички на кораба индивид. Благодаря за вниманието. П.С.- Лелееее, направо не е истина от кога не съм драсвал нещо в тоя форум.
--------------------
|
|
|
| Spearer |
|
Паж

Съобщения: 13
Потребител # 1471
Дата на регистрация: 27-October 08

|
| QUOTE (Laiqalasse @ 21 Oct 2008, 07:35) | Заан - priest, Д'Арго - barbarian, Ерън Сун - fighter, Чиана - thief, Старк - wizard някакъв, спеицализрал в шаманизъм или нещо от сорта Райджъл е страхливеца на групата (винаги трябва да има един такъв) а Джон... е, а него не съм се сетил какво точо е  |
Че как... Джонито е в ролята на живата реликва - един твърде разраснал се, самоходен чарм за късмет. Не само че от гледна точка на вселената е архаичен, ами и цялото това знание дето му бутнаха в главата го прави безполезен. И все пак всички са се юрнали по петите му. Как да не обичаш подобен герой - няма си идея къде е и какво прави, ама му върви. Типичният за западняците лъки бой - даваш му някой взвод и го пращаш на бойното поле, а после си изтриваш ръцете, казвайки: "50 на 50. Или ше се справи, или не... Въпросът е каква каша ще забърка в промежду."
Иначе мен ме кефи Райджъл с неговите постоянни коментари и способност буквално да пикае огън. Общо взето така си представям някой ленив, сприхав дракон, който си няма друга работа освен да яде и от време навреме да подхвърча в търсене на някое дребно бижу за колекцията си.
|
|
|
| ИЗВЪНЗЕМЕН |
|

Скуайър

Съобщения: 225
Потребител # 844
Дата на регистрация: 23-December 07

|
--------------------
|
|
|
| Antenora |
|

Паж

Съобщения: 31
Потребител # 1413
Дата на регистрация: 23-September 08

|
Аййй Сладураната тя, как можах да и забравя името... Намира... Натира... На-нещо-си-там.... Някво такова беше. Брутална женка. Колкото до краля... Вярно е че е бъзлив, леко гнусен, и доста алчен, но пък има известна доза мъдрост в туи същество. Даже си спомням два много готини негови цитата: "Разореният е по - нещастен от бедняка" и "Дори когато целта си струва не всички средства са оправдани" Другото което ме кефеше в него, беше начинът по който нарежда... примерно когато погребваха Талън, как на бъзо нареди прощалното слово. Пък и има нещо сладруско в него. Няма герой който да не ми харесва, като се замисля. Можеби само Старк ми е малко странен. Даже на Крейс се кефя. Ама то от части и щот с любимеца ми Талън, варвят в комплект. Други които адски радват са Скорпи Заан и Чияна.До някъде и пилота. Ей, сетих се. Скаранката Акна, не ме кефеше особено. http://memememe.hit.bg/Farscape%20CanDy%20Girls.JPG
--------------------
Казват всеки пътник имал своя влак. но не казват кой го кара и защо така. Казват всеки пътник имал си съдба. Тя никога не връща времето назад.
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|