Страници: (2) 1 [2]   ( Първото ново съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Онлайн игри с регистрация!, Нека да ги обсъдим...
belvito_86
Публикувано на: 12 Jul 2013, 15:12
Quote Post

Барон

Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

QUOTE (AL_DU_IN @ 12 Jul 2013, 12:27)

QUOTE (AL_DU_IN @ 10 Jul 2013, 20:28)
cykam ikariam poslednite dva tri dni, predi tva bqh dosta vreme vyv vakancionen rejim

В кои светове си играл и сега в кои играеш  smile.gif икариам е много приятна игричка  smile.gif

във зета цъкам от година и половина вече , макар че доста дни имам във ваканционен режим прекарани.имал съм преди това тук там един два акаунта дето съм ги докарвал към 1000-2000 точки макс

И аз съм цъкал в Зета и Ета,но си затрих акаунтите,защото ма няколко пъти си пусках ваканционен режим,защото пътувах и ме извършиха на 2 пъти от съюзи и се нервирах и се отказах

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
Кирил Иванов 219
Публикувано на: 09 Sep 2013, 17:21
Quote Post

Паладин на Цитаделата

Съобщения: 1839
Потребител # 3518
Дата на регистрация: 2-June 12

QUOTE (H@cKeR @ 12 Jul 2013, 09:49)
И аз я играех и имах много развит акаунт, но ме банаха до 2020 и се отказах да си правя нов
Напоследък започнах да играя chrono tales, а попринцип играя drakensang и някаква дето се казваше aqw

Хакер, какви са ти впечатленията за Дракенсанг? Аз лично се израдвах, че наскоро вдигнаха нивата до 45, отвориха кралството на джуджетата Мирдош, и че добавиха новите карти. Е, още не смея да ходя натам- но стигнах 20 ниво, вече избивам всичко живо в радиус до границата на Слифмуър, не веднъж съм ходил по Горящото крайбрежие, няколко пъти съм се сражавал в група и съм се бил в Тегъунстоун крепостта, веднъж (само ВЕДНЪЖ) с една група от 7 човека влязохме в Бърлогата на дракона, бихме се около драконския
родилник, дори за кратко се изправихме срещу Дракан! Но той ни победи...
Та, да възродя темата и да споделя няколко неща от моя геймърско-онлайнски живот напоследък:
Напоследък доста тежко се оправям в Империя Онлайн. Империята ми (ако играете, търсете ме като Doremar) и съюза ми (засега съм само аз там) постоянно са атакувани от играч (не знам как си набавя тези ресурси, на моето ниво е, а тренира армии над 50 000 човека! delf2_5.gif ), на който няма да му казвам името, но вече ми е тотален враг. Но вече с тези разграбвания профила ми умира...
Също така цъкам и Hero Zero, хумористична и малко или много скептична игра за нашето съвремие и супергероите. Само дето тук не започвате със супер сили и свръх-костюм, а по боксерки, живеещи в гаража на къщата си, а супергероизма ви се свежда до това да усуетявате "злите" планове на кварталните хлапета. Е, аз вече съм нагоре в играта (37 ниво от не съм сигурен колко, но най-могъщия играч е стигнал 258-260 ниво) и си нося хубав костюм. Тоест новаците да не се отчайват.

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
PentaKILL
Публикувано на: 07 Sep 2014, 08:44
Quote Post

Паж
*

Група: Citadel
Съобщения: 57
Потребител # 4125
Дата на регистрация: 3-September 14

Основно Немексия и Хановете. Немексията я знаех доста добре преди всички ъпгрейди, сега не съм влизал. Отказах се, защото нападнах една и тя ми изби цялата армия. Хановете я играех допреди няколко дни в свят 3, но рестартираха сървъра и сега не ми се занимава да правя всичко наново, иначе само Благородници нямах, играех със готи и имах доста хускарли(специалната им единица).

--------------------
user posted image

Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.
PMEmail Poster
belvito_86
Публикувано на: 27 Sep 2014, 13:21
Quote Post

Барон

Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

Значи играл съм и Imperia Online и Hanovete но отдавна,та ви питам коя повече ви кефи?Коя е по-добра?

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
PentaKILL
Публикувано на: 02 Dec 2014, 10:08
Quote Post

Паж
*

Група: Citadel
Съобщения: 57
Потребител # 4125
Дата на регистрация: 3-September 14

Преди няколко дни започнах OGame, от сорта на Nemexia, Bulfleet, Galactic Imperia, абе като цяло същата с други картинки ама ме радва, защото ми беше първата такава игра в бъдещето, като малък я играх ама нападах един нов играч и ме баннаха до 2047 година.

--------------------
user posted image

Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.
PMEmail Poster

Topic Options Страници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Skin "The Secret of Art" © Andrea 2004 :: Site