Хакер, какви са ти впечатленията за Дракенсанг? Аз лично се израдвах, че наскоро вдигнаха нивата до 45, отвориха кралството на джуджетата Мирдош, и че добавиха новите карти. Е, още не смея да ходя натам- но стигнах 20 ниво, вече избивам всичко живо в радиус до границата на Слифмуър, не веднъж съм ходил по Горящото крайбрежие, няколко пъти съм се сражавал в група и съм се бил в Тегъунстоун крепостта, веднъж (само ВЕДНЪЖ) с една група от 7 човека влязохме в Бърлогата на дракона, бихме се около драконския
родилник, дори за кратко се изправихме срещу Дракан! Но той ни победи...
Та, да възродя темата и да споделя няколко неща от моя геймърско-онлайнски живот напоследък:
Напоследък доста тежко се оправям в Империя Онлайн. Империята ми (ако играете, търсете ме като Doremar) и съюза ми (засега съм само аз там) постоянно са атакувани от играч (не знам как си набавя тези ресурси, на моето ниво е, а тренира армии над 50 000 човека!
), на който няма да му казвам името, но вече ми е тотален враг. Но вече с тези разграбвания профила ми умира...
Също така цъкам и Hero Zero, хумористична и малко или много скептична игра за нашето съвремие и супергероите. Само дето тук не започвате със супер сили и свръх-костюм, а по боксерки, живеещи в гаража на къщата си, а супергероизма ви се свежда до това да усуетявате "злите" планове на кварталните хлапета. Е, аз вече съм нагоре в играта (37 ниво от не съм сигурен колко, но най-могъщия играч е стигнал 258-260 ниво) и си нося хубав костюм. Тоест новаците да не се отчайват.