|
тренирате ли?
SquirrelFlight |
|
Паладин на Цитаделата
Група: Moon's Children
Съобщения: 2165
Потребител # 2146
Дата на регистрация: 10-November 09
|
QUOTE (belvito_86 @ 20 Oct 2014, 13:45) | QUOTE (SquirrelFlight @ 18 Oct 2014, 11:40) | QUOTE (Darth Sparhawk @ 17 Oct 2014, 23:07) | QUOTE (SquirrelFlight @ 17 Oct 2014, 23:00) | Аз сега съм на бокс и започвам винг чун от идната седмица. Отделно трябва да започвам тренировки за МВР академията (в случай че НАЙ-НАКРАЯ реша да влизам там). In conclusion i've never felt better. |
|
Ааа, не, като завърша криминалистика ставам и се махам от тая страна. |
Ако искаш да завършваш криминалистика,направо бягай след гимназията в чужбина. Англия,Белгия или Холандия.Това са ти опциите.Проучил съм ги много хубаво,защото навремето и аз исках да кандидатствам в Симеоново.Завършиш ли там,нямаш опция да се махнеш от България.........
|
Е там как става кандидатстването (в другите страни де)? Нали принципно има физически изпит?
--------------------
'No mercy.'
|
|
|
belvito_86 |
|
Барон
Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12
|
QUOTE (SquirrelFlight @ 24 Oct 2014, 19:00) | QUOTE (belvito_86 @ 20 Oct 2014, 13:45) | QUOTE (SquirrelFlight @ 18 Oct 2014, 11:40) | QUOTE (Darth Sparhawk @ 17 Oct 2014, 23:07) | QUOTE (SquirrelFlight @ 17 Oct 2014, 23:00) | Аз сега съм на бокс и започвам винг чун от идната седмица. Отделно трябва да започвам тренировки за МВР академията (в случай че НАЙ-НАКРАЯ реша да влизам там). In conclusion i've never felt better. |
|
Ааа, не, като завърша криминалистика ставам и се махам от тая страна. |
Ако искаш да завършваш криминалистика,направо бягай след гимназията в чужбина. Англия,Белгия или Холандия.Това са ти опциите.Проучил съм ги много хубаво,защото навремето и аз исках да кандидатствам в Симеоново.Завършиш ли там,нямаш опция да се махнеш от България.........
|
Е там как става кандидатстването (в другите страни де)? Нали принципно има физически изпит?
|
Всъщтност в чужбина може да учиш Криминалистика,а за нея не ти трябва физически изпит.Влиза се с тойфел или някой от подобните изпити по английски.Но имай на предвид,че там не можеш да станеш типичния полицай в чужбита.Можеш да рабогиш към правораздавателните органи или да се занимаваш с Международно наказателно право. Всъщност,ако те интересува повече ми кажи,какво точно искаш да станеш,с какво искаш да се занимаваш и ще ти обясна по-подробно,че преди години изчетох сумати информация на подобни теми и горе долу съм запознат.Та ще се радвам да помогна
--------------------
|
|
|
belvito_86 |
|
Барон
Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12
|
QUOTE (SquirrelFlight @ 27 Oct 2014, 12:10) | Май-май ще ползвам услугите на Интеграл (колкото и да не ги харесвам) Искам да се бда полицай/следовател(детектив) принципно. |
Значи,за да станеш следовател в България,трябва или да завършиш Симеоново,със съответния профил или да завършиш право и да изкараш 9 месечен курс за полицаи,който беше в Долни Богоров,као не се лъжа,ама сета май го преместиха някъде.Но за тоди курс пак се кандидатства. Сега искам да ти обърна внимание,че детективите са на частна практика и са много нико платени.Обикновено това са бивши полицаи,които се пенсионират и им се плаща например за да следят половинката на някой за изневяра.Предполагам,че не искаш това,затова го отпиши.Следователя и дознателя са готини професии,но не толкова очарователни.Имай го в предвид.С оглед на порожението и заплатите в България.Един от най-добрите ми приятели е следовател и професията въобще не е толкова романтична,колкото изглежда в романите на Артър Конан Дойл и Агата Кристи (само причерно казвам) А ако искаш да работиш като такъв извън България е много трудно,но ако давършши в чужбина Криминалистика или Международно наказателно право,може да работиш към различни структори на Европейската общтност.Например Интерпол и други подобни и е си добре платен(стига да те одобрят там и да влзеше в тези структори,защото едно е да завършиш,а съвсем друго да кандидатстваш за позиции после).Но следовател в чужбина не можеш да станеш,защото държавите изискват да имаш само и единствено гражданството на съответната страна(поне в повечето европейски е така).
--------------------
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|