|
Въпроси и отговори, за сайта
Jane Obr |
|

Скуайър

Група: Citadel
Съобщения: 191
Потребител # 3567
Дата на регистрация: 31-July 12

|
QUOTE (Arvandor @ 30 Oct 2012, 22:56) | QUOTE (Elina Santoriiska @ 30 Oct 2012, 22:38) | QUOTE (Arvandor @ 30 Oct 2012, 21:09) | QUOTE (steny_1912 @ 30 Oct 2012, 21:10) | |
|
Би било хубаво ако по някое време се познаем ей така |
Но и малко невъзможно освен ако не тръгнем с тениска "Аз имам регистрация в цитаделата и никът ми е....." Тъй че ако искате наистина да се засечем, първо кажете обичайния маршрут по-който минавате всеки ден, мен рано сутрин и следобен можете да ме видите при съдебната палата, на халите и близо да парка заимов(но не едновременно разбира се, можете да ме познаете по това че нося черно яке със сива качулка)
|
Добра идея, продават ли се такива тениски
--------------------
House Martell And Athena, but she is not from that book
|
|
|
Elina Santoriiska |
|

Барон

Съобщения: 3089
Потребител # 3425
Дата на регистрация: 4-March 12

|
QUOTE (Arvandor @ 31 Oct 2012, 14:15) | QUOTE (Elina Santoriiska @ 31 Oct 2012, 00:52) | QUOTE (Arvandor @ 30 Oct 2012, 23:17) | Май трябва сами да ги направим.... Стана ясно защо тайните организации носят някакъв знак по себе си |
Ее, може би някакъв по-таен знак, който само ние да търсим и да разпознаваме, не големи червени букви, нещо по така... по хм, тайнствено... |
Прекрасна идея - ето какво тъй като идеята е твоя нека ти да измислиш по какво ще се разпознаваме
|
Разбира се, виждаш ли логото най-отгоре в дясно на страницата, ето тази картинка на видно място... не е червено, нали
--------------------
|
|
|
Arvandor |
|

Chaos Sorcerer

Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11

|
QUOTE (Elina Santoriiska @ 31 Oct 2012, 17:58) | QUOTE (Arvandor @ 31 Oct 2012, 14:15) | QUOTE (Elina Santoriiska @ 31 Oct 2012, 00:52) | QUOTE (Arvandor @ 30 Oct 2012, 23:17) | Май трябва сами да ги направим.... Стана ясно защо тайните организации носят някакъв знак по себе си |
Ее, може би някакъв по-таен знак, който само ние да търсим и да разпознаваме, не големи червени букви, нещо по така... по хм, тайнствено... |
Прекрасна идея - ето какво тъй като идеята е твоя нека ти да измислиш по какво ще се разпознаваме
|
Разбира се, виждаш ли логото най-отгоре в дясно на страницата, ето тази картинка на видно място... не е червено, нали |
Мда, синьо е(пи ес логото е най-отгоре у уево а не у десно) Сега остана само да направим тениски с логото(а то горе вдясно или горе вляво на тениската ще се намира)
--------------------
 Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|