|
Дойде ли краят на форумни РПГ-та?
The Doctor |
|
Паж
Група: Citadel
Съобщения: 8
Потребител # 4229
Дата на регистрация: 3-December 15
|
Преди години, толкова отдавна, че дори не си спомням кога точно беше, аз попаднах (нямам идея как точно) на форумно РПГ. Това беше първият път в който видях подобни форуми. Заинтригуван, аз се регистрирах и създадох първия си герой. Една седмица и 50 поста по- късно, форумът изчезна. Аз, обаче, се бях зарибил.
Регистрирал съм се в множество РПГ сайтове. Създавал съм множество... Понякога заради мен, понякога- заради други създатели на РП ф., нищо не се задържаше за дълго.
Според моето "проучване", най- плодородният период за тези сайтове беше 2011 - 2013.
Сега, 3 години по- късно, ехото заглъхна... 99.9% от сайтовете са безлюдни.
Защо мислите, че това е така?
Знаете ли за някои активни сайтове?
Съществува ли по- добър начин от BGTop за рекламиране на подобни сайтове?
|
|
|
Arvandor |
|
Chaos Sorcerer
Група: Citadel
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11
|
Хах... Ами.... Да. форумното РПГ е мъртво, поне във по-голямата си част. Намери си тясно общество ако искаш РП. Преди да попиташ тук такова няма, съществувам само аз като играч на Роулплей. Даже чат-РП няма, понеже никой не му се играе такова. С удоволствие бих излял тонове псувни с висока концентрация на цинизъм но ще се въздържа тъй като това което имам предвид е съвсем ясно и без да развалям деня на някой случайно минаващ потребител(колкото и микроскопичен да е шансът вземайки предвид състоянието на активност). Колкото до рекламиране? Не помага, по добре го остави. Намери първо хората, после прави сайт. Нужно ти е РП общество с което да започнеш, както и предварително готов формат за Роулплея. Когато се почне и стъпи здраво само, тогава вече ще има и интерес от страна на ентусиасти които попадат на форума. Един вид, повтарям съвета за това как да се създаде царство - хората са най-важни, крепостите и териториите чак след тях. Ако желаеш пиши ми на лично и мога да те интегрирам във скайп групата на цитаделата, както и във международна РП група с официален език английски която държа.
--------------------
Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|