|
Mortal Kombat X - Official "Who's Next?", и новата касапница ще е луда
| WOLVERINE |
|
Рицар

Група: Citadel
Съобщения: 1270
Потребител # 146
Дата на регистрация: 3-February 07

|
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
| QUOTE (belvito_86 @ 16 Jun 2014, 18:17) | Изглежда много епична! Аз съм човек израстнал с Mortal Kombat още преди да се научи да чете и е радост за мен излизането на нова част |
като пубер пестях от закуски, за жетони за първата мортал, в подлеза на НДК. заради МК9 си купих ПС3, заради тази явно ще си купя четворката
|
|
|
| Tyrion |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Dragon Riders
Съобщения: 2808
Потребител # 3680
Дата на регистрация: 22-December 12

|
--------------------
|
|
|
| belvito_86 |
|

Барон

Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

|
| QUOTE (WOLVERINE @ 25 Mar 2015, 11:26) | | QUOTE (belvito_86 @ 25 Mar 2015, 02:47) | След The Witcher 3,това ми е най-чаканата игра в момента!!! Нещо уникално като се има предвид,че аз съм захранен с тази игра! За първи път се докоснах към нея през далечната 1994 г и я играех черно бяла на един gameboy,през 95 я играех на големи стационарни игри,а през 96 вече я имах на Sega Mega Drive 2.Просто много ми е сантиментална и съм пуснал Pre-Order за нея на Playstation 4-ката |
както в един от по-горните си постове бях писал "като пубер пестях от закуски, за жетони за първата мортал, в подлеза на НДК. заради МК9 си купих ПС3, заради тази явно ще си купя четворката " и аз направих преордър заради Горо, а още не съм си купил конзолата |
--------------------
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
| QUOTE (belvito_86 @ 25 Mar 2015, 12:05) | | QUOTE (WOLVERINE @ 25 Mar 2015, 11:26) | | QUOTE (belvito_86 @ 25 Mar 2015, 02:47) | След The Witcher 3,това ми е най-чаканата игра в момента!!! Нещо уникално като се има предвид,че аз съм захранен с тази игра! За първи път се докоснах към нея през далечната 1994 г и я играех черно бяла на един gameboy,през 95 я играех на големи стационарни игри,а през 96 вече я имах на Sega Mega Drive 2.Просто много ми е сантиментална и съм пуснал Pre-Order за нея на Playstation 4-ката |
както в един от по-горните си постове бях писал "като пубер пестях от закуски, за жетони за първата мортал, в подлеза на НДК. заради МК9 си купих ПС3, заради тази явно ще си купя четворката " и аз направих преордър заради Горо, а още не съм си купил конзолата |
|
Втория джойстик е задълже, няма друго чувство като това да седнете да си къркате с приятели и буквално да си махате главите  скъпи са, ама аз си пазарувам игри на старо, за тая година като нови съм предвидил само Мортала и новия Ънчартед
|
|
|
| belvito_86 |
|

Барон

Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

|
| QUOTE (WOLVERINE @ 26 Mar 2015, 10:45) | | QUOTE (belvito_86 @ 25 Mar 2015, 12:05) | | QUOTE (WOLVERINE @ 25 Mar 2015, 11:26) | | QUOTE (belvito_86 @ 25 Mar 2015, 02:47) | След The Witcher 3,това ми е най-чаканата игра в момента!!! Нещо уникално като се има предвид,че аз съм захранен с тази игра! За първи път се докоснах към нея през далечната 1994 г и я играех черно бяла на един gameboy,през 95 я играех на големи стационарни игри,а през 96 вече я имах на Sega Mega Drive 2.Просто много ми е сантиментална и съм пуснал Pre-Order за нея на Playstation 4-ката |
|
Втория джойстик е задълже, няма друго чувство като това да седнете да си къркате с приятели и буквално да си махате главите  скъпи са, ама аз си пазарувам игри на старо, за тая година като нови съм предвидил само Мортала и новия Ънчартед |
Новия Uncharted е задължителен!Освен него и Mortal Kombat,за PS4 чисто нови съм предвидил и No man's sky и The Witcher 3 (която се говори,че конзолната й версия ще е по-добра). Иначе сред задължителните заглавия искам да прибавя и GTA 5 (нея я имах за тройката,но я продадох с идеята да си я купя за 4-ката като си взех новата конзола,обаче си похарчих парите за книги  да пак събирам сега ) Bloodbourne The Order 1886 Ама те може и на втора да се търсят.Дебна непрекъснато
--------------------
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
https://www.youtube.com/watch?v=PjlUk3W-AZ4Official Shaolin Trailer (2015) в един от стриймовете казаха, че ще има някакви точки на фракции. Шаолин, Лин Куей, Черния Дракон след семейство кейдж i Шаолин дали няма да има трейлър и за Кейно (първия ми любим боец от едно време) и Тремор, които са от Черния Дракон. Може и киборгите да се върнат , или Фрост заедно със Суб Зиро в Линкуей
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|