|
Очаквани игри, игри които ОЩЕ не са ИЗЛЕЗЛИ
| Моридин |
|
Паладин на Цитаделата

Група: Banned
Съобщения: 1601
Потребител # 1134
Дата на регистрация: 20-April 08

|
| QUOTE (MasterChief43 @ 27 Jul 2008, 13:55) | | QUOTE (krisi932 @ 27 Jul 2008, 13:18) | | за сега е "хари потър"6 но не вярвам да е много по-различна от 5-та... |
Ще има и куидич и дуели...
|
Дуели имаше и в пета. Или по-точно - бясно ма'ане с мишката в опит да нацелиш правилното движение, за да направиш нещо. За куидич не ми се мисли - при управлението, което ще предлага си помислям за самоубийство. Искам камерата от първите три части! И да ги правят качествено тия портове, до трета правеха паралелно различни игри за комп и конзоли, а сега сме длъжни да играем конзолната версия, кълчейки пръсти на клавиатурата (за нямащите геймпад  )
|
|
|
| Моридин |
|
Паладин на Цитаделата

Група: Banned
Съобщения: 1601
Потребител # 1134
Дата на регистрация: 20-April 08

|
Empire: Total WarСега, като един печен потребител тук трябвaше да постна обилно количество инфо за играта и новостите в новата част. Е да, ама не. Толкова ми е топло, тегаво и мързеливо, че не мога да се насиля. Но все пак смятам, че тази тема задължително трябва да присъства във форума. Който знае за какво става въпрос, той споделя възторга ми. Който не знае – марш да разберете защо това е най-великата стратегическа игра! Лято е все пак, сега му е времето. Наред със всичко друго винаги може да се намери време за един Тоутъл Уор. За да не е напълно лишен от смисъл този пост, ще кажа, че единственото, което липсваше в предните части, а именно морските битки, вече присъства. И то като силно застъпен елемент от реалновремевата част на играта. Действието се развива през 17-18-19 век, т.е. може да очакваме включването на изключително интересни събития от този исторически период. Чакам с нетърпение. RRS: Темата е за тука- иначе става поредната тема в която да има 2-3 поста. Няма смисъл предварително да бием тъпана за неизлязла игра и цяла тема да пускаме а сегашната тема е точно за такива теми затова ти преместих тук поста. Мисля че спокойно може да обсъдим каквото има да се обсъжда и тук. да дам за пример във foruma games.bg една такава тема има 160 страници и една такава игра се коментира на 2-3 страници без да се отваря отделна тема.  Моридин: аха, това е добра идея разбира се, ама напоследък съм разсеян и не мисля много. Нещо обаче ми подсказва, че тази игра точно тук няма да намери никаква заинтересованост. Което е много жалко. Това съобщение е било редактирано от Моридин на 06 Aug 2008, 02:06
|
|
|
| Elfwarrior |
|

Стражник

Група: Devil Hunters
Съобщения: 1096
Потребител # 794
Дата на регистрация: 8-December 07

|
--------------------
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|