|
Джуджета VS Елфи, Коя раса е по-еична
Arvandor |
|

Chaos Sorcerer

Група: Citadel
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11

|
QUOTE (Darth Sparhawk @ 24 Apr 2013, 17:14) | Без ездачите и техните дракони вероятно всички щяха да станат жертви на Сенки, Ра'зак и подобни. Не мога да разбера защо трябва да си сляпа опозиция на всичко, което казвам и всяка тема да се разводнява. |
Естествено ясно е че със дракони и ездачи проблемите с all the manner of vile creatures са доста улеснени, това което ми прави проблем - totally unfair, elves just like to stick to the "I'm better than you can ever hope to be" over and over and over and over and over again, ето нещо което честно не се разбира, ако елфите са станали невероятно мощни заради договора с драконите, защо с хората промените са били толкова минимални, "включени сте в договора по-късно" не ми пасва за обяснение, договора си е абсолютно същия same rules apply но по непонятни причини, измененията при хората са минимални.Симпатизирам на джуджетата по същата причина поради която ти симпатизираш на елфите - Elves are a major race BECAUSE of the dragon pact, dwarves are a major race cause they made their epicness themselves.+все пак в крайна сметка всички имат достъп до договара на ездачите така че последните 5 поста се самонулират
--------------------
 Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
|
|
|
Arvandor |
|

Chaos Sorcerer

Група: Citadel
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11

|
QUOTE (Darth Sparhawk @ 24 Apr 2013, 17:36) | не си прав. Елфите са били велики още преди появата на драконите. Нали е имало война между двете раси, затова се появяват Ездачите. Щом са били достатъчно силни, за да се противопоставят на драконите, то е ясно, че елфите вече са имали огромна сила. А защо я имат е ясно. Те са безсмъртни, близко до природата, владеят Древния език, магията е част от живота им. Другите раси просто не са толкова развити, но поне хората са по-многобройни. |
Без драконите, нямат безсмъртието да упомена само
--------------------
 Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|