|
Конкурс за фентъзи разказ "Послания от изток"
Тиана |
|

Скуайър

Група: Citadel
Съобщения: 119
Потребител # 2885
Дата на регистрация: 6-May 11

|
Приятели Обичате ли да пишете? Търсите ли перо всеки път, когато получите вдъхновение? Желаете ли да споделите магията на света, който създавате, и с други?Разкажете ни какви Послания от изток се крият сред сенките на вашето въображение...КАК? Като ни изпратите своята творба на contest@fantasylarpcenter.com и споделите с нас, с вас и всички читатели тайните на източните послания... --- Повече информация за конкурса може да прочетете ето ТУК. Ще се радваме да отговорим на въпросите ви (ако имате такива), а най-много ще се радваме да прочетем и разказите ви Пожелаваме ви вдъхновение и много въображение! Не забравяйте - крайният срок за приемане на творбите е 31-ви август вечерта, а на 1-ви септември ще публикуваме и участващите разкази.
--------------------
|
|
|
BlackCat |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Ralmians
Съобщения: 2674
Потребител # 3317
Дата на регистрация: 28-December 11

|
Две идеи вече са в кошчето, но творческите напъни продължават
--------------------
 The clouds above the mountains broke, bathing all with the silvery light of Sariour in full bloom. Where there had been darkness and shadow, now stood a figure swathed in black, face hidden within a deep hood. It stood immobile, arms crossed, head bowed. All around the camp, wolf howls split the air. “Who are you?” Tharion demanded, sword in hand. “What do you want?” “I am the Shadow King,” said Alith Anar, pulling back his hood, “and I want vengeance.”
|
|
|
BlackCat |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Ralmians
Съобщения: 2674
Потребител # 3317
Дата на регистрация: 28-December 11

|
QUOTE (The God of tears @ 03 Aug 2014, 00:36) | QUOTE (BlackCat @ 03 Aug 2014, 00:01) | Две идеи вече са в кошчето, но творческите напъни продължават |
Аз не се напъвам - просто оставям идеите... хм, да си излязат сами  Защото открих, че като се напъвам да измисля нещо, нищо не става. |
Тъй де, ама не искат да излизат сами  С пръчка трябва да ги гоня навън  Каквото стане  Разказите са ми най-голямата слабост като ентусиаст-писател и отдавна съм свикнала да се провалям гръмко с тях  Ще го преживея, ако и този път не стане нищо. И ролята "само читател в конкурса" ме задоволява достатъчно
--------------------
 The clouds above the mountains broke, bathing all with the silvery light of Sariour in full bloom. Where there had been darkness and shadow, now stood a figure swathed in black, face hidden within a deep hood. It stood immobile, arms crossed, head bowed. All around the camp, wolf howls split the air. “Who are you?” Tharion demanded, sword in hand. “What do you want?” “I am the Shadow King,” said Alith Anar, pulling back his hood, “and I want vengeance.”
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|