Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Дойде ли краят на форумни РПГ-та?
The Doctor
Публикувано на: 12 Feb 2016, 19:21
Quote Post

Паж
*

Група: Citadel
Съобщения: 8
Потребител # 4229
Дата на регистрация: 3-December 15

Преди години, толкова отдавна, че дори не си спомням кога точно беше, аз попаднах (нямам идея как точно) на форумно РПГ. Това беше първият път в който видях подобни форуми. Заинтригуван, аз се регистрирах и създадох първия си герой. Една седмица и 50 поста по- късно, форумът изчезна. Аз, обаче, се бях зарибил.

Регистрирал съм се в множество РПГ сайтове. Създавал съм множество... Понякога заради мен, понякога- заради други създатели на РП ф., нищо не се задържаше за дълго.

Според моето "проучване", най- плодородният период за тези сайтове беше 2011 - 2013.

Сега, 3 години по- късно, ехото заглъхна... 99.9% от сайтовете са безлюдни.

Защо мислите, че това е така?

Знаете ли за някои активни сайтове?

Съществува ли по- добър начин от BGTop за рекламиране на подобни сайтове?
PMEmail Poster
Arvandor
Публикувано на: 13 Feb 2016, 09:29
Quote Post

Chaos Sorcerer

Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11

Хах... Ами.... Да. форумното РПГ е мъртво, поне във по-голямата си част. Намери си тясно общество ако искаш РП. Преди да попиташ тук такова няма, съществувам само аз като играч на Роулплей. Даже чат-РП няма, понеже никой не му се играе такова. С удоволствие бих излял тонове псувни с висока концентрация на цинизъм но ще се въздържа тъй като това което имам предвид е съвсем ясно и без да развалям деня на някой случайно минаващ потребител(колкото и микроскопичен да е шансът вземайки предвид състоянието на активност). Колкото до рекламиране? Не помага, по добре го остави. Намери първо хората, после прави сайт. Нужно ти е РП общество с което да започнеш, както и предварително готов формат за Роулплея. Когато се почне и стъпи здраво само, тогава вече ще има и интерес от страна на ентусиасти които попадат на форума. Един вид, повтарям съвета за това как да се създаде царство - хората са най-важни, крепостите и териториите чак след тях. Ако желаеш пиши ми на лично и мога да те интегрирам във скайп групата на цитаделата, както и във международна РП група с официален език английски която държа.

--------------------
user posted image

Change is inevitable
The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
PMEmail Poster
Darth Sparhawk
Публикувано на: 23 Feb 2016, 00:08
Quote Post

The Prime

Група: Sith
Съобщения: 55185
Потребител # 2
Дата на регистрация: 10-October 06

фейсът уби форумите, полека лека убива и сайтовете. тъжно, но вярно

--------------------
user posted image
www.citadelata.com - Българският сайт за фентъзи и фантастика
PMEmail PosterUsers Website
Arvandor
Публикувано на: 23 Feb 2016, 09:36
Quote Post

Chaos Sorcerer

Потребител # 2814

Ta. Ако помните навремето предупреждавах за фейсбук и злото до което води.... Тъй чееееее:

https://www.youtube.com/watch?v=jJ5Ozng_PFM

--------------------
user posted image

Change is inevitable
The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
PMEmail Poster
SquirrelFlight
Публикувано на: 08 Nov 2016, 20:08
Quote Post

Паладин на Цитаделата

Група: Moon's Children
Съобщения: 2165
Потребител # 2146
Дата на регистрация: 10-November 09

От известно време много ме сърбят ръцете да се занимавам пак с рпг, затова влязох в любимия си форум за целта - Хогуртс бг, който намерих тотално опустял. Страшно тъжно ми става от такива открития, понеже помня как съм прекарала 3-4 години там, с колко хора се запознах и колко беше забавно. Още по-тъжно е, че младото поколение (набор 00-01-02) нямат никакъв интерес към подобни неща, при положение че преди за нас форумния роулплей беше толкова приятен начин да убием времето. Чудя се дали има някаква връзка между нечетенето на книги и тази разлика в интересите.

--------------------
user posted image

'No mercy.'
PMEmail Poster
Arvandor
Публикувано на: 08 Nov 2016, 20:21
Quote Post

Chaos Sorcerer

Потребител # 2814

QUOTE (SquirrelFlight @ 08 Nov 2016, 19:08)
От известно време много ме сърбят ръцете да се занимавам пак с рпг, затова влязох в любимия си форум за целта - Хогуртс бг, който намерих тотално опустял. Страшно тъжно ми става от такива открития, понеже помня как съм прекарала 3-4 години там, с колко хора се запознах и колко беше забавно. Още по-тъжно е, че младото поколение (набор 00-01-02) нямат никакъв интерес към подобни неща, при положение че преди за нас форумния роулплей беше толкова приятен начин да убием времето. Чудя се дали има някаква връзка между нечетенето на книги и тази разлика в интересите.

Хах... Бих ти предложил скайп РП. Ако се съгласяваш на 3-ма души на кръст разбира се.

--------------------
user posted image

Change is inevitable
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Skin "The Secret of Art" © Andrea 2004 :: Site