|
Играта с най-яка и увлекателна история за вас, Споделете :)
EpicJerad |
|
Паж
Група: Citadel
Съобщения: 27
Потребител # 4111
Дата на регистрация: 31-July 14
|
1.WarCraft(то се подразбира ) 2.Dragon Age 3.The Elder Scrolls
|
|
|
The God of tears |
|
Херцог
Група: Moon's Children
Съобщения: 9701
Потребител # 1510
Дата на регистрация: 20-November 08
|
1. Скайрим 2. Dragon Age 3. Mass Effect 4. Heavy Rain 5. Borderlands 6. Assassin creed серията Има и още, но откъм увлекателна и яка история тези са ми любимите (и то точно в този ред, освен може би трябва да разменя местата на 6 и 4)
--------------------
|
|
|
belvito_86 |
|
Барон
Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12
|
QUOTE (The God of tears @ 20 Aug 2014, 18:59) | QUOTE (Arvandor @ 20 Aug 2014, 16:16) | QUOTE (The God of tears @ 19 Aug 2014, 21:13) | 1. Скайрим 2. Dragon Age 3. Mass Effect 4. Heavy Rain 5. Borderlands 6. Assassin creed серията
Има и още, но откъм увлекателна и яка история тези са ми любимите (и то точно в този ред, освен може би трябва да разменя местата на 6 и 4) |
Е ти ме утрепа. Mass Effect достига някакво си трето място а Скайрим, играта чиято история може почти изцяло да се обобщи със "Спри голям лош дракон да разруши света" достига номер едно
|
Включвам страничните куестове на Скайрим също Иначе ако махнем Скайрим на първо място ще е Dragon Age. Освен това няма значение колко клиширана или простичка е историята - важното е как е направена. А в това отношение Скайрим е страхотна. |
Страничните куестове на Скайрим са даже много по-яки от главната сюжетна линия Аз също добавям MASS EFFECT към класациите ми ето малко ъпдейт,след като помислих 1.Skyrim 2.Fahreinheit 3.Black Mirror 1 4.Mass Effect - трилогията 5.Assassin creed 2\Assassin creed Brotherhood 6.Diablo 2 7.Alan Wake 8.The Witcher 2 9.Dragon Age 10.Fable:The last chapter не са подредени в точен ред обаче просто,тези които са ми в Топ 10
--------------------
|
|
|
Arvandor |
|
Chaos Sorcerer
Група: Citadel
Съобщения: 6113
Потребител # 2814
Дата на регистрация: 16-March 11
|
QUOTE (The God of tears @ 20 Aug 2014, 21:25) | QUOTE (belvito_86 @ 20 Aug 2014, 21:11) | QUOTE (Arvandor @ 20 Aug 2014, 21:06) | Бахти, при мен Скайрим дори не се класира във челните десет. Топ 3 при мене са Mass Effect(NO THE ENDING DOES NOT SUCK!!! Also - Control Ending does not destroy the mass relays.), Вещера 2(Историята е далеч по-впечатляваща ако сте прочели книгите, и ако спрете да си помислите за момент върху нея. Има доста дребни докосвания които съм убеден че сте изпуснали) и Dragon Age: Origins |
The Witcher 2 наскоро я бях заигравал и има наистина уникална атмосфера и история! Жалко,че ми лагваше много и не я доиграх............ |
Вещера има много силна история, да Mass Effect не отричам, че историята е страшно силна - една от най-силните в сюжетно отношение игри, а финалът на тройката беше убийствено готин (макар че доста хора пискаха заради него). От друга страна не винаги играя нещо заради историята. Понякога просто ми се ще да изтрепя всичко наред |
Което повдига въпроса какво правиш в тема с това заглавие
--------------------
Change is inevitable The dark gods have been welcoming towards me, surely I am not in cruel fate - striving to understand all things...
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|