Някой да иска да вдъхнем малко живот в тая тема? Хайде де, плиииийс! Много ми се обсъжда Песента.
Най-яките:
1./Пригответе се да бъдете изненадани.../ Тирион - най-яката и хитрагадинка в цялата поредица. Най ми харесва как е ирационален и едновременно с това и логичен. Просто е изграден по един от най-добрите възможни начини.
2. Денерис - също много добре изграден герой. Също така харесвам разнообразието, което в вдъхва в поредицата със това че нейната история се развива в Есос. Трите и хвъркати крокодила и носят допълнителни точки
3. Аря - достойна за топ 3. Досега най ми харесва за нея как живота я носи по едно течение, но вместо да удави я блъска в камъните и я влече към посоката която тя желае. Освен това я чувствам като тиктакаща бомба, която те първа ще избухне и ще вземе главна роля в последните две книги
Също така Джон и Хрътката са големи симпатяги.
Най-излишните: Кейтлин, Аеро Хота, Лиза Арин и отрока и... няма да се впускам в обяснения просто смятам че преспокойно можеха да не ни губят времето.
Тези, които (ще) имат важна роля в историята, но са ми несимпатични смятам че трябвало да бъдат изградени по коренно различен начин: Теон, Станис, Санса
Моля спорете, дори и да сте съгласни

Лаф да става