|
Любим сит, кой ви е фаворитът от Тъмната Страна
Sephiroth |
|
Рицар
Група: Citadel
Съобщения: 1218
Потребител # 1823
Дата на регистрация: 16-April 09
|
Видях че в раздела има теми за любим персонаж от SW и за любим джедай, но не открих такава за любим сит! Е, дерзай народе - споделете! Кой от всички сити ви допада най-много, кой ви е най-присърце, ако можехте, кой бихте били? Аз лично бих избрал ей този пич от аватара ми - Darth Stryfe: Визията му е убийствената, просто ме запленява. Като добавим яростния му, бесен стил на бой със светлинен меч, владеене на телекинеза, Force Lightning и способността му да надуши джедай, криещ се на планета от Star Destroyer далеч над самата планета, става ясно, че е воин, който не бива да се подценява. Вие сте!
--------------------
|
|
|
Darth Sparhawk |
|
The Prime
Група: Sith
Съобщения: 55185
Потребител # 2
Дата на регистрация: 10-October 06
|
Най-могъщ канонично е Дарт Сидиъс /Кевин Андерсън го каза/, особено в клонинговата си версия от Dark Empire, когато блъсна цяла армада космически кораби с Тъмната страна. Аз лично съм голям, голям фен на добрия стар Император, но като, че ли Дарт Вейдър ми е любимеца - шлема, плаща, дишането, ръкавиците - he is just too damn awesome. Иначе много харесвам Дарт Бейн, Дарт Крайт, Дарт Върлок, Дарт Нихл, Люмая. От не-ситите дарксайдъри се кефя на Кюлер, Кронал и Занатос.
--------------------
www.citadelata.com - Българският сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|