|
Mortal Kombat X - Official "Who's Next?", и новата касапница ще е луда
| WOLVERINE |
|
Рицар

Група: Citadel
Съобщения: 1270
Потребител # 146
Дата на регистрация: 3-February 07

|
| QUOTE (belvito_86 @ 27 Mar 2015, 14:38) | Не знам човече за теб,но аз наистина тръпна в очакване!  Направо съм толкова зарибен,че едвам ще дочакам 16-ти Април (май-тогава й е датата на излизане,ако не ес обърках нещо) А знаеш ли дали ще има вариат,освен с втори джойстик да се биеш с приятел,да се биеш и в онлайн пространството с непознати играчи или някакви гилдии и или нещо подобно..... |
предната имаше онлайн турнири, тази също ще има, отделно май ще има и фракции варианти. обаче тия в нета са много добри, кикват ми еса яко, не знам ти колко си добър....ама след месец може да те пробвам
|
|
|
| belvito_86 |
|

Барон

Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

|
| QUOTE (WOLVERINE @ 27 Mar 2015, 14:51) | | QUOTE (belvito_86 @ 27 Mar 2015, 14:38) | Не знам човече за теб,но аз наистина тръпна в очакване!  Направо съм толкова зарибен,че едвам ще дочакам 16-ти Април (май-тогава й е датата на излизане,ако не ес обърках нещо) А знаеш ли дали ще има вариат,освен с втори джойстик да се биеш с приятел,да се биеш и в онлайн пространството с непознати играчи или някакви гилдии и или нещо подобно..... |
предната имаше онлайн турнири, тази също ще има, отделно май ще има и фракции варианти. обаче тия в нета са много добри, кикват ми еса яко, не знам ти колко си добър....ама след месец може да те пробвам |
--------------------
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
| QUOTE (belvito_86 @ 30 Mar 2015, 08:11) | | WTF 😃😃😃😃 На това му се вика ,,баруталит"! 😃😃😃
|
ти като каза, че не си играл предна, гледа ли сторито? освен стандартния режим на игра, толкова добре познат , има и стори мод, по уникален начин рибуутнаха историята, ако не си го гледал, гледай го в тубето, като филм е, час и половина но си заслужава
|
|
|
| Tyrion |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Dragon Riders
Съобщения: 2808
Потребител # 3680
Дата на регистрация: 22-December 12

|
--------------------
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
|
|
|
| WOLVERINE |
|
Рицар

Потребител # 146

|
| QUOTE (belvito_86 @ 14 Apr 2015, 17:53) | Завиждам благородно!  Честита да ти е!Съвсем скоро и аз ще се сдобивам с нея! 😃 |
пуснах я насила, не исках да връткам сторито много бързо, на 4-та глава я спрях
реших да предприема нова тактика, всяка глаава е за отделен герой, като започне нова, първо ще я превъртам пирамидатаат с него, тогава ще изигравам сторито....тъкмо ще му схвана и ударите
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|