|
I-N-T-E-R-S-T-E-L-L-A-R, новият филм на Крис Нолан
| Darth Sparhawk |
|

The Prime

Група: Sith
Съобщения: 55185
Потребител # 2
Дата на регистрация: 10-October 06

|
човек, който може да се гаври със смъртта на Чочо Попойрданов, с контузията на Михаел Шумахер, да е откровен расист и да нарича талантлив актьор като Уил Смит и сина му "маймуни", да превръща ревютата си в хейт фест срещу колега на база сексуалната му ориентация (Роланд от Шедоуденс, с който аз години наред съм се дърлил, но макар и на моменти да минавахме границата на добрия тон, никога не сме потъвали толкова ниско), който е изградил целия си блог на база на характерния за цялото загубено поколение от 90-те години цинизъм, за мен такъв човек, дори да има проблясъци като чувство за хумор, е едно провалено човешко същество, а успехът му е доказателство, че у нас дори хората с претенции да разбират от кино и литература не са много по-различни от колегите, списващи жълти сайтове като Блиц и ПИК за олигарха Делян Пеевски и подобните нему. За мен не е изненада, че въпросният човек не е харесал филм като "Интерстелар", който е една жизнеутвърждаваща епопея на човешкия дух, възпяваща нашето място в космическия безкрай. Как може такава ярка история да допадне на някой, чието единствено постижение е това, че се е прочул с хейта си? Надявам се да продължим с темата по същество, а не за въпросният човек, защото ако мога да перефразирам Матю Макконъхи, да говорим за този господин е все едно да изгубим мястото си в звездите и да се борим за мястото си в прахта.
--------------------
 www.citadelata.com - Българският сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|