|
Книги ПО игри.
belvito_86 |
|

Барон

Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

|
QUOTE (Tyrion @ 21 Mar 2013, 23:57) | QUOTE (belvito_86 @ 19 Feb 2013, 21:20) | QUOTE (dandio @ 24 Dec 2012, 11:46) | Асасин Крийд е невероятна поредица, в която може да се потопиш наистина надълбоко... Пълна с тн "истър егс" навсякъде и допълнителни материали... За съжаление обаче, книгите, хич, ама хич не ми харесаха... за мен не успяха да задържат високото ниво на игрите... |
На същото мнение съм....игрите са невероятнои-това ми е любимата поредица,но книгите ме разочароваха.Може би имах доста големи очаквания породени от игрите и за това останах разочарован....не знам....може би ако ги бях чел преди да играя игрите можеха да ми харесат....не че са тъпи....книжките са си хубави,но наистина не могат да се мерят с игрите
|
Май само аз не бях разочарован от книжките. Сигурно защото нямах големи очаквания, защото не само съм си представил героя ами и съм бил него. Пък и тогава бях толкова зарибен по игрите че дори на лист хартия да напишеш "АС" щях да го обявя за masterpiece |
Еми аз пак казвам-може би останах разочарован заради супер големите ми очаквания.Но не казвам,че не са ми били полезни.От тях разбрах доста подробности,които в игрите ми убягнаха
--------------------
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|