|
любимите ви герои, ТОП 10
DARTH_SIDIOUS |
|

Dark Lord of the Sith

Група: Sith
Съобщения: 21454
Потребител # 6
Дата на регистрация: 10-October 06

|
Моята топ 10 класация е по-скоро нещо като компилация като тя обединява в себе си това, което съм оценил най-високо от прочетенето от мен.
1. Супергероите. – Супермен (Кларк Кент) и Батман (Брус Уейн). 2. Поредиците на Рик Риърдън. – Пърси Джаксън, Лео Валдес и Люк Кастелан. 3. Хари Потър. – Хари Потър и Хърмаяни Грейнджър. 4. Междузвездни войни. – Император Палпатайн (Дарт Сидиъс) и Анакин Скайуокър (Дарт Вейдър). 5. Хрониките на Нарния. – Всички положителни персонажи, тук границата е ясна. 6. Властелина на Пръстените + Хобит. – Леголас Зеленолист, Гандалф (Митрандир), Крал Трандуил. 7. Трансформърс. – Оптимус Прайм и Ратчет. 8. Реликвите на Смърните. – Джейс Уейланд (Херондейл) и Алек Лайтууд (Александър Гидеон Лайтууд). 9. „Наследството“ на Кр. Паолини. – Муртаг. 10. Игрови герои. – Архангел Тиръел ("Диабло"), Зератул и Тасадар ("Star Craft"), Крис Редфийл и Леон Кенеди (Resident Evil 5+6).
--------------------
 ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Втори път няма да Ви дам да се върнете. Казвам Ви. Моля Ви се! Аз няма да Ви дам думата отново.(САУРОН) се втурва към лейди ГаладриелПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Щом Вие нарушавате и аз ще нарушавам правилника.САУРОН (стои пред лейди Галадриел): Вие се държите като... Вие сте никоя.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Лорд Саурон, седнете си на мястото, моля Ви се! Седнете, аз се държа по-добре от Вас, много Ви моля. Заемете мястото си, много Ви моля. Напуснете дол Гулдур!ЛЕЙДИ ГАЛАДРИЕЛ (станала права): Хайде да си ходим всички!
|
|
|
Darth Sparhawk |
|

The Prime

Група: Sith
Съобщения: 55185
Потребител # 2
Дата на регистрация: 10-October 06

|
Форматът на Сид ми харесва много, затова и аз ще си направя такава класация! ~ Heroes of Olympus – Пърси Джаксън, Нико ди Анджело и Джейсън Грейс ~ Harry Potter – Хари Потър и Драко Малфой ~ The Mortal Instruments - Джейс и Себастиян ~ Star Wars – Анакин и Палпатин ~ Средната земя - Леголас и Бард /филмите/, Билбо /книгите/ ~ Warhammer - Тайрион & Теклис, Малъс Даркблейд, Морати, Малекит ~ Transformers - Оптимус и Бъмбълбий  и кралят на предаконите от анимационната серия ~ DC - Батман, Супермен и Флаш от добрите, Жокера от лошите ~ Marvel - Локи и Зимният войник  ~ И още двама от любимите ми епични поредици: Аланон от "Шанара" Томас от "Сага за войната на разлома" И пак трудно се събирам в 10! Това съобщение е било редактирано от Darth Sparhawk на 12 Nov 2014, 18:29
--------------------
 www.citadelata.com - Българският сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
Спартак |
|

God of the Arena

Група: Citadel
Съобщения: 1476
Потребител # 3971
Дата на регистрация: 21-December 13

|
Средната земя-Гандалф и Билбо, обаче сега покрай филмите Торин почна много да ме радва. Гаден такъв, алчно джудже евреин. ''I will not risk this quest for the life of one burglar!'' И като го пита Бард: ''Will you have piece or war?'', той: ''I will have WAR!''. Сигурно си е викал: ''Така, така, съберете се и елфи, и опърпани човеци пред портите ми и кат' дойде брат'чед ми Даин ще ви премажe с овните си! Мухахахаха!'' ''Песента''-Тирион ''Хари Потър''-Рон Star Wars-Анакин Marvel: Логън DC: Батси От игри: Гарош, Артас, Илидан и Death Ще ми се да кажа и някой от Warhammer, но... Е, не съм от най-запознатите, сигурно обаче щеше да е някой джуджак.
--------------------
 Blood makes you related. But... loyalty makes you family.
|
|
|
belvito_86 |
|

Барон

Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12

|
QUOTE (Darth Sparhawk @ 11 Nov 2014, 16:50) | Форматът на Сид ми харесва много, затова и аз ще си направя такава класация!
~ Heroes of Olympus – Пърси Джаксън, Нико ди Анджело и Джейсън Грейс ~ Harry Potter – Хари Потър и Драко Малфой ~ The Mortal Instruments - Джейс и Себастиян ~ Star Wars – Анакин и Палпатин ~ Средната земя - Леголас и Бард /филмите/, Билбо /книгите/ ~ Warhammer - Тайрион & Теклис, Малъс Даркблейд, Морати, Малекит ~ Transformers - Оптимус и Бъмбълбий  ~ DC - Батман, Супермен и Флаш от добрите, Жокера от лошите ~ Marvel - Локи и Зимният войник  ~ И още двама от любимите ми епични поредици: Аланон от "Шанара" Томас от "Сага за войната на разлома"
И пак трудно се събирам в 10! |
Евалата за Томас,Спар!
--------------------
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|