|
Лексикон, да се опознаем ;)
| DARTH_SIDIOUS |
|

Dark Lord of the Sith

Група: Sith
Съобщения: 21454
Потребител # 6
Дата на регистрация: 10-October 06

|
Име: Искрен (СИД) Рожден ден: 08 Ноември (Архангеловден) Зодия: Скорпион Професия: политолог - експерт (студент)/занимания - фентъзи изследвания, шофиране на тежкотоварни МПС-та, научна работа в областта на политиката. Уча и работя в СУ. Външен вид: Благочестив Очи: черни оса: Черна с големи тенденции за посребряване Височина: 1.82 м Аз съм: Ситски Лорд; По Божият Воля на Земята Ние, фентъзи фен, Император и Фентъзи Лорд Ситски, Междузвезден, Архангел-Войн, Небесен, Земски; Цар Исторически, Император Отвъден, Елф Толинистки, хергоц Херсонски-Таврически, Елиминатор на демони и прочие, и прочие, и прочие; O αυτοκράτορας DARTH_SIDIOUS σε αντίγραφο από βυζαντινό χειρόγραφο. Статус: Необвързващ се архангел - войн Обичам: Господ, Приятелите си, Цитаделата, Фентъзито, Науката. Мразя: Предатели, Хейтъри, Мошенници, Сатанисти Мечтая за: Най-доброто, което Господ може да ми даде Не ми пука: За мнението на хейтърите за мен Девиз: Бог да е с нас! Най-много харесват в един мъж/една жена: леко с вафлите щото... С три думи аз съм: дуалистична надестествена алтернатива Любимци: По настоящем нямам домашен но преди съм имал едно куче, един питон, два папагала и 1 бяло гълъбче. Слушам: Саундтраци, Black eyed peas, Britney Spears Любима песен: Mas que nada (Black eyed peas) Любим филм: Правил съм квалификация в предишните теми, но тук кратко ще отговоря Междузвездни войни - епизоде І, ІІ, ІІІ. Любими автори и фентъзита: Това е въпрос, който се движи по множествени оси и пластове, които трудно бих могъл да изредя тук. Връзки с мен: ICQ 228441498 (DARTH_SIDIOUS, Nikolai Alexandrovich Romanov); IRC: DARTH-SIDIOUS; ArchangelTyrael; Palpatine; Skype: emperor.palpatine (DARTH_SIDIOUS, Shao Kahn).
--------------------
 ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Втори път няма да Ви дам да се върнете. Казвам Ви. Моля Ви се! Аз няма да Ви дам думата отново.(САУРОН) се втурва към лейди ГаладриелПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Щом Вие нарушавате и аз ще нарушавам правилника.САУРОН (стои пред лейди Галадриел): Вие се държите като... Вие сте никоя.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЛИЯ СЪВЕТ САРУМАН: Лорд Саурон, седнете си на мястото, моля Ви се! Седнете, аз се държа по-добре от Вас, много Ви моля. Заемете мястото си, много Ви моля. Напуснете дол Гулдур!ЛЕЙДИ ГАЛАДРИЕЛ (станала права): Хайде да си ходим всички!
|
|
|
| Prince Kheldar |
|

Рицар

Група: Citadel
Съобщения: 987
Потребител # 8

|
Име: Христиан Рожден ден: 06/10 Зодия: Везни Занимание/професия: ученик Уча/работя в: в 127-мо, но надявам се скоро в 54-то Външен вид: метълски Очи:кафяви оса: черна, сравнително дълга Височина: не знам, не съм се мерил скоро... Аз съм: джудже Статус:Гаджосан/а Негаджосан/а от скоро - не Обичам: приятелите, фентъзито Мразя: хейтъри и подмазвачи Мечтая за: ехх за един само мой замък в някоя част на Ирландия с огромна библиоткека пълна с фентъзи! И разбира се да отида на концерт на Manowar... Не ми пука: за мнението на хейтърите и всякаква подобна измет като тях Девиз: Никога не казвай, никога Най-много харесвам в един мъж/жена: все още нямам особено голямо мнение С три думи аз съм: една черна овца Любимци: имал съм тарантула и два хамстера, в момента няма никакви Слушам: метъл, най-вече хеви, хард рок и дет(как обаче последното не си пасва с другите  ). От време на време разнообразявам и с други стилове от метъла. Също така обичам и ирландска музика и то много!  Любима песен: Не е само една... Любим филм:ВНП, МВ Любимо фентъзи,автор:Не е само един... Връзки с мен: Skype - psyh0o(често си сменям никовете в момента съм Alucard); ICQ:315710839(Demon_Warrior)
--------------------
Realize it's not just how we are. It's in our blood to seek the stars.
 The crimson red will take us far. We're immortalized, immortalized
|
|
|
| Lady Alustriel |
|

Барон

Група: Moon's Children
Съобщения: 3451
Потребител # 9

|
Име:Iveta Рожден ден:25.02 Зодия:Ribi Занимание/професия:u4ili6te  Уча/работя в:36 sou Външен вид:A az nz skarana sym s ogledalata i...ama drugite 6te moga da kaja mislq  Очи:Tymno kafqvi оса:Tymno kafqva Височина:Nqkyde okolo 1,65 Аз съм:Ne6to stranno Статус:zaeta i 6tastliva Обичам:Sinioto i dobriq film Мразя:Zaluhavi patki Мечтая за:Ne6to istinsko Не ми пука:Za mnenieto na vseki Девиз:Nikoga ne kazvai nikoga,za6toto nikoga e prekaleno dylyg period ot vreme! Най-много харесвам в един мъж/жена:Intelekt i Iskrenost (i za dvata pola) С три думи аз съм:Romantik,Priqtel,Me4tatel Любимци:Ve4e ne,no ina4e bqha edno edno mom4e i golqmo ku4e  Слушам:Nai-dobroto Любима песен:Trudno... Любим филм:ama az sym myrzel i ne mi se pi6e tolkova mnogo Любимо фентъзи,автор:Edings Връзки с мен:skype:Lady Alustriel
--------------------
[ 
|
|
|
| ArYa |
|

RPG Champion

Съобщения: 1794
Потребител # 15

|
Име:Елена Рожден ден:22.12 Зодия:Kозирог Занимание/професия:Волейбол/даскало Уча/работя в:73 СОУ Външен вид:mi pove4eto ste me vijdali Очи:кафяви оса:кафява Височина:ами...преди година бях 163см. Аз съм:си аз Статус:Гаджосан/а Негаджосан/а:не Обичам:приятелите,фентъзито,волейбола Мразя:лицемерите Мечтая за:мн неща Не ми пука:за още повече неща Девиз:винаги продължавай напред! Най-много харесвам в един мъж/жена:? С три думи аз съм:откъде да знам Любимци:сестра Слушам:музика Любима песен:мнооого са Любим филм:ВнП Любимо фентъзи,автор:Толкин
--------------------
Dovie'andi se tovya sagain! ~One with the Wind~
|
|
|
| Mike |
|

Паж

Съобщения: 36
Потребител # 25
Дата на регистрация: 12-October 06

|
Име: Михаела Рожден ден:17.08 Зодия: Лъв Занимание/професия: нижен частен детектив/ученичка Уча/работя в: МГ
Външен вид: странен Очи: кафеви оса: кафява Височина:159 :Р
Аз съм: джудже Статус:Гаджосана Обичам: бира и шоколад Мразя: лъжата Мечтая за: спокойствие Не ми пука: за мнението на хората Девиз: Всеки е ковач на своето щастие Най-много харесвам в един мъж че преструвките са му чужди С три думи аз съм: упоритодобродушно джудже
Любимци: нямам Слушам: метъл-предимно блек и дет Любима песен: Melancholy-Iced Earth Любим филм: Пръстенът на нибелунгите,ВНП Любимо фентъзи,автор: Толкин
Връзки с мен: Skype-Mdwarf,ICQ-67955166
--------------------
Мрачна е водата на Хелем-зарам, студени са изворите на кибел-нала и прекрасни бяха колонните зали на Хазад-дум в старите времена преди да паднат могъщите крале на каменните подземия
|
|
|
| King Soulstealer |
|

Паладин на Цитаделата

Група: Do'Urden
Съобщения: 2100
Потребител # 20
Дата на регистрация: 11-October 06

|
Име:Милен Рожден ден:04.02 Зодия:Водолей Занимание/професия:Ученик Уча/работя в:Училище  Външен вид:Висок,красив и мъжествен Очи:афяви оса:Черна Височина:1,80м Аз съм:орк Статус:вече гаджосан Обичам:Фентъзито най-много Мразя:тъпи дебили Мечтая за:Бъдеще за България Не ми пука:какво мислят за мен Девиз:NO FEAR Най-много харесвам в един мъж/жена:то си е цял комплекс от неща С три думи аз съм:забавен и скромен(най-вече) Любимци:умря  Слушам:музика  Любимо фентъзи,автор:Салваторе
--------------------
|
|
|
| dream_dragon |
|

Скуайър

Съобщения: 149
Потребител # 53
Дата на регистрация: 14-November 06

|
Име: Dream Dragon Рожден ден: 19.10 Зодия: Dragon Занимание/професия: Рисувам и ходя на кукловодство Уча/работя в: НПГПФ
Външен вид: Прилично красив, но не уценен Очи: Тъмно кафяви оса: Черна Височина: 1,72
Аз съм: Мечтател Статус:Гаджосан/а Негаджосан/а Не, направо ми егадно от това Обичам: расивите момичета, да чета, да кеся пред компа, да излизам с приятели и още много неща. Мразя: Не мразя, а не харесвам Мечтая за: Слава и момиче Не ми пука: Малко са нещата за които не ми пука но май се променям Девиз: Нямам такъв, а не искам да цитирам Най-много харесвам в един мъж/жена: С три думи аз съм: Тъжен, сам, мечтател
Любимци: Много са Слушам: Всичко, без чалга и там подобните й Любима песен: Не е една Любим филм: Не е един Любимо фентъзи,автор: Охо, мисля, че ще посоча Робърт Джордан или Тад Уилямс
Връзки с мен: Скайп: Dream_dragon_88
--------------------
|
|
|
| Sparrow |
|

Скуайър

Съобщения: 156
Потребител # 43
Дата на регистрация: 30-October 06

|
Име: Христина Рожден ден:09.01 Зодия: козирог Занимание:ученичка Уча/работя в:Пго и работя при мама и татко Външен вид: без коментар Очи: пъстри коса: тъмно кестенява Височина: 1.70 Аз съм: без коментар Статус:Гаджосан/а Негаджосан/а: свободна Обичам: Фентъзито Мразя: лъжите Мечтая за: хубаво фентъзи Не ми пука: за чуждото мнение Девиз: нямам Най-много харесвам в един мъж/жена: без коментар С три думи аз съм: мечтател Любимци: нямам Слушам: диско Любима песен: много са Любим филм: Crying Freeman Любимо фентъзи,автор: прекалено много са Връзки с мен: l1ng3rie@abv.bg
--------------------
"За да бъде разтърсен издълбоко читателят, трябва да му се внуши усещане не само за ужас но и за досег с неведоми сили, с непознати сфери."-Х.Ф.Лъвкрафт
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|