|
ТЕМА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ, покупко продажба на книги, игри и др.
| feat |
|
Скуайър

Група: Citadel
Съобщения: 215
Потребител # 287
Дата на регистрация: 8-April 07

|
| QUOTE (Sparrow @ 11 Apr 2008, 16:23) | Купувам Белгариад том 1 - Дейвид Едингс и Пазители на запада -Кралят на Мургите том 1 - Дейвид Едингс . |
Трудно се намират...но мисля че Белгариад на славейков го бях гледал.
| QUOTE (MasterChief @ Публикувано на 11 Apr 2008, 16:253) | Купувам първата книга за Ерагон или всички книги за Шанара от първата до "Мечът на Шанара".
|
Ако не бързаш много мога да ти ги продам след като приключа с втората книга от Първия крал на Шанара. Тоез и двете.
|
|
|
| Jaime |
|
Паж

Група: Citadel
Съобщения: 2
Потребител # 1210
Дата на регистрация: 26-May 08

|
Търся да купя:
Тронът - Книга 3 от поредицата "Придворният Убиец" на Робин Хоб (намерих си първите 2 части но тази ми убягва много успешно вече 2 години)
Елитът на Дерините - Катрин Курц (дори в онлайн клуба на Абагар няма останали бройки :-/)
Ако някой ги има и му се разделя с тях ги вземам веднага!
|
|
|
| MasterChief43 |
|

Time Lord

Група: Devil Hunters
Съобщения: 11163
Потребител # 839
Дата на регистрация: 21-December 07

|
Продавам: Вече Мъртъв  Автор: Чарли Хюстън Пазарна цена - 10 лв. Моя цена - 5лв. Облакът  Автор - Рей Хамънд Пазарна цена - 10 лв. Моя цена - 5 лв. Беоулф - Легенда за война  Х.Е Маршал Пазрна цена - 6 лв. Моя цена - 3 лв. Чудовищна команда  Автор: Тери Пратчет Пазарна цена - 7 лв. Моя цена. - 3.50 лв. Земя под гривите на ветровете  Автор: Павлина Павлова Пазарна цена - 10 лв. Моя цена - 5 лв. (не се заблуждавайте от корицата, това е исторически роман по действителен случай) Спайдър-Мен  Автор: Питър Дейвид Пазарна Цена: 8 лв. Моя цена: 3 лв(в окаяно състояние е) Пълната поредица от книги "Детектив Маус"(4 книжки) Пазарна Цена: 12 лв.(за всичките) Моя цена: 4 лв. Изгубения Свят  Автор: Артър Конан Дойл Пазарна цена: 3 лв. Моя цена. 1,50 лв. Приказки от Змелемория Другия Вятър  Автор: Урсула Ле Гуин Пазарна цена: 11 лв. Моя цена. 6 лв.(в идеално ъстояние) Освен това имам допълнително издание на ХП 5, Орденът на Феникса, но не е в особено добро състояние. Пазарна цена - 25 лв. Моя цена - 10 лв. Сега намерих и тесте карти "Влателинът на Пръстените"  Пазарна Цена: 4.50 лв. Моя цена. - 2 лв. П.П Другите книги са в добро сътояние.
--------------------

|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|