|
ТЕМА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ, покупко продажба на книги, игри и др.
white_wolf |
|
Паж
Група: Citadel
Съобщения: 7
Потребител # 4206
Дата на регистрация: 29-July 15
|
QUOTE (belvito_86 @ 01 Aug 2015, 11:45) | QUOTE (white_wolf @ 31 Jul 2015, 18:03) | Търся
последните два тома на поредицата "Вещерът" от Анджей Сапковски Господарката на езерото том 1 и том 2. |
Не ги продавам,но знам от къде можеш да си намериш Тм 2 на Господарката на езерото - в Гринуич Бук Център я има,на Витошка и също в книжарниците Orange по Моловете я вярках тези дни |
Да, мерси - том 2 знам че го има по книжарниците, но като нямам том 1 не искам да го взимам, че ще е голямо изкушението да го прочета, а аз искам да си карам подред. Досега всичките ги чета подред и не искам да си развалям кефа. Та затова ги търся и двете, направо да ги изям
|
|
|
belvito_86 |
|
Барон
Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12
|
QUOTE (white_wolf @ 01 Aug 2015, 14:21) | QUOTE (belvito_86 @ 01 Aug 2015, 11:45) | QUOTE (white_wolf @ 31 Jul 2015, 18:03) | Търся
последните два тома на поредицата "Вещерът" от Анджей Сапковски Господарката на езерото том 1 и том 2. |
Не ги продавам,но знам от къде можеш да си намериш Тм 2 на Господарката на езерото - в Гринуич Бук Център я има,на Витошка и също в книжарниците Orange по Моловете я вярках тези дни |
Да, мерси - том 2 знам че го има по книжарниците, но като нямам том 1 не искам да го взимам, че ще е голямо изкушението да го прочета, а аз искам да си карам подред. Досега всичките ги чета подред и не искам да си развалям кефа. Та затова ги търся и двете, направо да ги изям |
Първият Том съм го срещал в olx.bg и knizhen-pazar на втора ръка Може да провериш,може оше да го има
--------------------
|
|
|
white_wolf |
|
Паж
Потребител # 4206
|
Мне.. и там съм търсила, няма го никъде. даже съм пуснала обява, че търся в един друг сайт от типа на OLX, и там никъв напредък. Сега погледнах и в книжен пазар - имат само трета и четвърта книга. Направо ще се депресирам.
|
|
|
white_wolf |
|
Паж
Потребител # 4206
|
Мхм - и аз съм така. хич не обичам да чета от компа, само като краен вариант съм го оставила. А пък и точно тази поредица ми е много на сърцето и никак не искам да я чета от компа, друго си е като погледна рафта и да ги видя наредени, всичките, красиви и прекрасни - ей тогава ще съм горда и доволна. Търсенето продължава - ще съм упорита пък! Все някой ден ще се намери някой , който ги продава или като по чудо може от издателство Инфодар умниците да се сетят да ги преиздадат!
|
|
|
belvito_86 |
|
Барон
Група: Dragon Riders
Съобщения: 4320
Потребител # 3660
Дата на регистрация: 23-November 12
|
QUOTE (white_wolf @ 01 Aug 2015, 15:44) | Мхм - и аз съм така. хич не обичам да чета от компа, само като краен вариант съм го оставила. А пък и точно тази поредица ми е много на сърцето и никак не искам да я чета от компа, друго си е като погледна рафта и да ги видя наредени, всичките, красиви и прекрасни - ей тогава ще съм горда и доволна.
Търсенето продължава - ще съм упорита пък! Все някой ден ще се намери някой , който ги продава или като по чудо може от издателство Инфодар умниците да се сетят да ги преиздадат! |
Ще ги намериш.Досега е нямало книга,която да съм търсил и да не съм намерил,а някои с месеци ги чакаш.Номерът е да следиш редовно книжния пазар и olx,че тавика книжки мн бързо ги лапват.Иначе и за съм така с книжните варианти,особено ако някоя поредиза ми хареса - при Фийст чаках 6 месеца,докато се сдобия с Войната на студенокръвните.........
--------------------
|
|
|
polaris |
|
Паж
Съобщения: 1
Потребител # 4211
Дата на регистрация: 28-August 15
|
Реших да продам някои книги, защото от известно време (от когато вече мога) предпочитам да чета английски книги в оригинал, а въпросните заглавия са на български. Ето го списъка: Тъмната кула: Стрелецът - 5лв. Трите Карти - 7лв. Пустош - 9лв. Песен за огън и лед: Вихър от мечове, Пир за врани, Танц с дракони - по 10лв всяка. Наследството: Ерагон, Първородният, Бризингър - по 9лв всяка; Star Wars Епизод 1 - Невидима заплаха - 5лв. Ако някой прояви интерес към повече от едно заглавие мога да направя отстъпки. Освен във форума може да ме търсите и на телефон 0899 19 27 55. Ето и снимки.
|
|
|
desko |
|
Паж
Съобщения: 1
Потребител # 4243
Дата на регистрация: 22-April 16
|
Здравейте,
Търся да закупя книга 5, Огнено Кръщение, от поредицата Вещерът на Анджей Сапковски?
|
|
|
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|
|